Vervoort: "Kans grijpen die Charleroi me biedt"

WOENSDAG, 19 JUNI 2013, 18:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de website van Sporting Charleroi heeft Jonathan Vervoort gereageerd op zijn transfer naar de Carolo's. "Ik ben blij dat ik er kon tekenen", zo vertelt Vervoort. "Maar ik heb zeker geen revanchegevoelens naar Anderlecht toe."


"Ik wil me bij Charleroi ontwikkelen tot een volwaardige eerste klassespeler. Alles is hier professioneler dan vorig seizoen bij FC Eindhoven", aldus Vervoort. "Dit is dan ook een stap vooruit."

Vervoort heeft bij Charleroi voor twee jaar getekend. "Mijn ambities voor dit seizoen zijn het veroveren van een basisplaats en ervaring opdoen. Ik ben 19 jaar, ik moet de kans grijpen die Charleroi me biedt."

Geen revanchegevoelens

Met deze transfer komt er voor Vervoort een einde aan zijn carrière bij Anderlecht. "Maar ik heb geen revanchegevoelens. Speler voor Anderlecht was een droom, maar er zijn maar weinig jeugdspelers die deze kunnen waarmaken."

"Trouwens, niet alle grote spelers breken door via Anderlecht. Kijk maar naar Dante (nu Bayern München, red.), die komt ook van Charleroi."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.