Van de Brom: "Heb fiat gegeven voor Vico"

MAANDAG, 24 JUNI 2013, 15:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom sprak vanmiddag niet enkel over Jordan Lukaku. Hij ging verder in op de situatie van Thomas Kaminski en vertelde hoe graag hij Anthony Van den Borre erbij wilde. Ook over Fede Vico en Demy de Zeeuw sprak hij.


Over Thomas Kaminski:
"Silvio Proto blijft ook dit seizoen nummer één en dat weet Thomas. Maar ik wil niet dat hij wordt uitgeleend, want dat kunnen we niet opvangen."

Over Anthony Vanden Borre:
"Ik heb erop aangedrongen om zijn contract te verlengen. Hij kan tijdens de voorbereiding nu tonen dat hij er klaar voor is. Ik heb er alvast vertrouwen in."

Over Fede Vico:
"De hele technische staf heeft hem gescout en ik heb ook mijn fiat moeten geven. Het was een lang traject met intensieve scouting."

Over Demy de Zeeuw:
"Hij begint de voorbereiding bij ons. In de play-offs toonde hij wat hij kan en ik wil hem er graag bij. Of dit lukt, moeten we nog bekijken. Gaat het niet, dan moeten we hem laten schieten."

Over Dennis Praet en Massimo Bruno:
"Ik verwacht nog meer van hen dan vorig seizoen. Ze werden toen voor de leeuwen gegooid en trokken goed hun plan. Ze kunnen enkel beter, sterken en bepalender worden. Maar hun status is veranderd: nu zijn ze basisspeler. Daar komt extra druk bij kijken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.