Stojic: "Djurdjevic weldra beter dan Mbokani"

ZATERDAG, 29 JUNI 2013, 11:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht staat op het punt om Uros Djurdjevic aan te trekken. De spits bracht deze week een bezoek aan Neerpede en er is een akkoord met zijn club RAD Belgrado. Dat krijgt 2,5 miljoen euro en een percentage op de doorverkoop.


In Het Nieuwsblad zegt Ranko Stojic, oud-doelman van Anderlecht en nu de manager van Djurdjevic, dat de deal volgende week waarschijnlijk wordt afgerond. "In zijn hoofd is Uros al een ­Anderlecht-speler", aldus Stojic. Dat Stojic en Djurdjevic deze week persoonlijk werden ontvangen door Herman Van Holsbeeck, John van den Brom en Besnik Hasi maakte indruk.

Udinese

Anderlecht zou 2,5 miljoen euro betalen voor Djurdjevic, een enorme transfersom voor een 19-jarige. Maar volgens Stojic is hij elke euro waard. Hij voorspelt dat Djurdjevic beter wordt dan Louis Saha, John Carew en Dado Prso, spitsen waar hij ooit ook manager van was. "Onlangs sloegen we nog een bod van 2 miljoen van Udinese af", zo vertelt hij nog. Ook Groningen, Parma en diverse clubs uit Frankrijk toonden interesse.

Volgens Stojic zal Djurdjevic snel naam maken in België. "Over enkele maanden zal hij sterker zijn dan Mbokani. En meer scoren." Volgens Stojic is Djurdjevic een echter killer. Bovendien is hij tweevoetig, snel, ­explosief en goed met het hoofd. Bovendien is hij eenvoudiger in de omgang dan Milan Jovanovic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.