Cyriac: "Ik heb weer vertrouwen in mijn knie"

DINSDAG, 2 JULI 2013, 09:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zijn eerste seizoen bij Anderlecht ging door een knieblessure in rook op, maar dit moet het jaar van Goh Bi Cyriac worden. In de eerste twee oefenduels scoorde de Ivoriaan en maakte hij een gretige indruk. "Ik voel me geweldig."


"Ik heb nergens pijn meer en heb veel honger naar de bal", vertelt Cyriac in La Dernière Heure. "Mijn blessures behoren volledig tot het verleden en wat belangrijker is, ik heb ook geen schrik meer. Ik heb terug vertrouwen in mijn knie. Na een jaar inactiviteit is dit niet evident, maar alles is vergeten."

Cyriac heeft er alle vertrouwen in dat hij snel zal schitteren bij Anderlecht. "Matias Suarez is mijn voorbeeld. Na een jaar vol blessureleed vond hij aan het einde van het seizoen zijn beste vorm terug."

Geen schrik van concurrentie

Anderlecht wil zich deze zomer nog versterken met één of twee spitsen, maar dit schrikt Cyriac niet af. "Bij Standard maakt ik dit ook mee. Ze haalden Leye en Nong, maar uiteindelijk was ik het die speelde. Ik zal er alles aan doen opdat dit scenario zich bij Anderlecht herhaalt."

"Ik voel me sterk en zal er alles aan doen om dit te tonen. Anderlecht heeft alles gedaan om me weer op mijn niveau te brengen, nu moet ik me bewijzen. Er zal concurrentie zijn, maar dat is normaal bij een club als Anderlecht. Als er spitsen bijkomen, is het aan mij om te bewijzen dat ik moet spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.