"Ik schrijf Marecek en Diandy nog niet af"

WOENSDAG, 3 JULI 2013, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom liet in de oefenpot tegen Emmen Kouyaté, Praet, Gillet, Bruno en Suarez nog aan de kant. Het waren opnieuw enkele jongeren die de meeste indruk maakten. Alvarez scoorde twee keer en ook Tielemans speelde sterk.


Jaadi liet zich dan weer opmerken met een assist voor het eerste doelpunt en hij scoorde zelf nummer vier. Van den Brom is onder de indruk van de prestaties van zijn jonkies. "Net als op de training lieten ze een prima indruk", aldus de coach.

Ook opvallend: Van den Brom liet in de drie oefenwedstrijden die Anderlecht tot nu toe speelde ook enkele 'spelers op overschot' aantreden. Vorig jaar overtuigden Iakovenko en Reynaldo de coach om te mogen blijven, dit jaar lijken Diandy en Marecek een kans te maken. "Ze trainen en spelen met veel overgave. Ik schrijf ze zeker niet af", aldus Van den Brom.

Aan het verhaal van de Zweed Molins bij Anderlecht lijkt wel spoedig een einde te komen. "Hij kan me echt niet overtuigen", aldus Van den Brom.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.