Gillet: "Ik denk na over aanbod uit Duitsland"

DONDERDAG, 4 JULI 2013, 09:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dreigt Anderlecht opnieuw een basispion te verliezen? Guillaume Gillet loste gisteren een klein bommetje door te vertellen dat hij interesse geniet van een Duitse club. "Op mijn 28e wil ik een buitenlandse transfer wel overwegen."


"Een Duitse club is op zoek naar een rechtsachter en is bij mij terechtgekomen", zo vertelde Gillet. Hij zei er wel meteen bij dat hij Anderlecht niet per sé wil verlaten, al vindt hij zich wel de juiste leeftijd hebben om een buitenlands avontuur aan te gaan.

Toch twijfelt Gillet. Hij wil absoluut naar het WK volgend jaar in Brazilië en hij beseft dat hij daarom moet spelen. "Misschien moet ik nog een jaartje ­geduld hebben", aldus Gillet. Hij hoopt op het WK aan spelen toe te komen en daar dan zijn transfer te versieren.

Om welke club het gaat, wilde Gillet niet zeggen. Eerst wil hij Herman Van Holsbeeck inlichten, maar die is momenteel op vakantie. Verschillende kranten schuiven Leverkusen naar voor. Zij toonden in het verleden al interesse en zijn op zoek naar een rechtsback. In die optiek polsten ze bij Toby Alderweireld, maar die blijkt te duur.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.