Video: Anderlecht nipt voorbij Alcides Meppel

VRIJDAG, 5 JULI 2013, 08:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn tweede oefenduel op Nederlandse bodem heeft Anderlecht maar nipt kunnen winnen tegen amateurclub Alcides Meppel. Het werd 1-2. De doelpunten van Massimo en Bruno en Pablo Chavarria vielen pas in het slot van de wedstrijd.


John van den Brom liet basisspelers als Proto, Suarez, De Sutter, Deschacht en Cyriac aan de kant, waardoor er opnieuw een erg jong elftal tussen de lijnen kwam. Voor de pauze moest Kaminski zijn ploeg enkele keren rechthouden. Aan de overkant trof Gillet de paal en miste Armenteros alleen voor de doelman.

Na de pauze bracht Van den Brom een volledig ander team tussen de lijnen. Vooral Bruno toonde zich gretig en trapte op de lat. Ook de rebound van Bourard strandde tegen de dwarsligger. Uiteindelijk kon de jonge flankspeler toch de ban breken. Eerst knalde hij van ver mooi in doel en enkele minuten later bood hij Chavarria met een afgemeten voorzet de 0-2 aan.

Score: 1-2
Doelpunten: 79' Bruno 0-1, 85' Chavarria 0-2, 87' Kaluzi 1-2.

Anderlecht eerste helft: Kaminski, Gillet, Mbemba, Heylen, Diandy, Tielemans, Wellington, Praet, Molins, Armenteros, Jaadi.

Anderlecht tweede helft: Kaminski, Vanden Borre, Kouyaté, Dendoncker, Lukaku, Marecek, Tarfi, Bourard, Bruno, Alvarez, Chavarria.

Bekijk hier het videoverslag van de wedstrijd. Je moet je wel aanmelden, maar dit kan gratis. Klik vervolgens op de foto bij het artikel en ga met de pijltjes tot bij het videofragment.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.