Transfers Hazard en Batshuayi worden moeilijk

VRIJDAG, 5 JULI 2013, 09:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thorgan Hazard en Michy Batshuayi stonden lang bovenaan het verlanglijstje van Anderlecht, maar hun komst wordt steeds onwaarschijnlijker. Bashuayi gaat verlengen bij Standard en Hazard zou bij Zulte Waregem willen blijven.


"Thorgan wil graag blijven en we hebben de indruk dat Chelsea dit ook zou willen", vertelde voorzitter Willy ­Naessens op de persvoorstelling van Zulte Waregem. Chelsea wil dat Hazard zo veel mogelijk speelt. Aan de Gaverbeek heeft hij die zekerheid, terwijl dit bij Anderlecht en Genk veel minder het geval is.

Ook door de naam van Michy Batshuayi mag Anderlecht meer dan waarschijnlijk een streep trekken. De spits staat dicht bij een contractverlenging bij Standard. Gisteren werd hij samen met zijn ouders ontvangen door voorzitter Roland Duchâtelet. "Het gaat de goeie richting uit. Hij blijft zeker nog een seizoen", vertelde zijn vader na afloop.

In het contract van Batshuayi zal ook een bedrag worden opgenomen waarvoor hij volgend jaar kan vertrekken. Allicht zal dit hoger zijn voor een transfer naar een directe concurrent (lees Anderlecht) dan voor een transfer naar het buitenland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.