Chavarria: "Ik wil graag bij Anderlecht blijven"

VRIJDAG, 5 JULI 2013, 09:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Pablo Chavarria is één van de zogenaamde 'spelers op overschot' die mee is op stage. De Argentijn hoopt dat hij John van den Brom kan overtuigen. "Als ik iets kan bijbrengen, ook al is het als joker, wil ik blijven", zo zegt hij.


"Ik ben blij hier te zijn", vertelt Chavarria in het Nederlandse Garderen aan Voetbalkrant. "Het is mijn laatste jaar contract bij Anderlecht. Ik besef ook dat het nu of nooit is voor mij. Dit is mijn laatste kans en daar wil ik alles voor geven."

"Het is natuurlijk de coach die beslist", zo beseft hij. "Ik denk er momenteel niet aan dat ik zou kunnen uitgeleend worden. Ik ben hier en de enige ploeg die me op dit moment interesseert, is Anderlecht. Ik wil hier mijn rol spelen."

Chavarria is intussen drie jaar in België. Aanvankelijk had hij het moeilijk, maar nu zou hij niet meer weg willen. "Het heeft even geduurd, maar nu ben ik geacclimatiseerd. Toen ik hier aankwam had ik aanpassingsproblemen, net als Matias Suarez. Ik heb veel met hem gepraat en hij zei me net als hem geduld te hebben. Ik wil in België blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.