Deschacht blikt terug op oefenstage

ZONDAG, 7 JULI 2013, 11:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag keert Anderlecht terug van oefenstage in het Nederlandse Garderen. Op rsca.be blikt Olivier Deschacht terug op deze eerste oefenstage van het seizoen. "We hebben echt een goede stage achter de rug", kan hij kwijt.


"We hebben pittig getraind, leuke wedstrijden gespeeld en heel de ploeg is gespaard gebleven van blessures. Ook de sfeer in de groep is echt top. Gisteren hadden we een barbecue en zijn we op survivaltocht geweest en iedereen heeft zich ontzettend geamuseerd. Tijdens een oefenstage leg je de basis voor het komende seizoen. We trainen hard, eten gezond en gaan op tijd slapen. Ook leer je iedereen nog beter kennen en dat is toch ook zeer belangrijk."

"Er waren veel jonge jongens mee op stage en zij hebben zich perfect geïntegreerd. Het zijn stuk voor stuk voetballers met een grote toekomst voor zich. Ook staan ze open om te leren en dat is een zeer goede eigenschap."

"We gaan opnieuw vol voor de landstitel gaan en ook de beker zou ik op het einde van het seizoen in de lucht willen steken. Daarnaast is het belangrijk om een goed figuur te slaan in de Champions League," besluit de verdediger.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.