Manager herhaalt wens: "Kaminski wil spelen"

WOENSDAG, 10 JULI 2013, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Didier Frenay zit volgende week samen met Herman Van Holsbeeck om te praten over de toekomst van zijn spelers Tom De Sutter en Thomas Kaminski. Hij hoopt dat Anderlecht beiden wil laten vertrekken.


Kaminski liet al meermaals verstaan de Anderlecht-bank beu te zijn en meer te willen spelen. Voor Anderlecht is een vertrek onbespreekbaar en het wil hem paaien met een verbeterd contract. "Anderlecht mag Thomas twee miljoen euro per jaar betalen, voor hem draait het niet om geld", vertelt Frenay in Het Nieuwsblad. Hij benadrukt dat de doelman wil spelen en verschillende clubs geïnteresseerd zijn.

Ook het dossier van Tom De Sutter zal Frenay met Van Holsbeeck bespreken. Nu Carlos Bacca Club verlaten heeft, staat de deur voor De Sutter wagenwijd open. Frenay hoopt dat Anderlecht zijn vraagprijs van 3,5 miljoen euro wat wil laten zakken en Club zijn bod wat wil optrekken. Maar als De Sutter bij Anderlecht moet blijven, zal hij dit doen. "Al zal hij dan wel wat ontgoocheld zijn omdat Club hem echt wil", aldus Frenay.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.