Kouyaté krijgt Belgisch paspoort rond 20 juli

WOENSDAG, 10 JULI 2013, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom vertelde gisteren dat hij verwacht dat ook Cheikhou Kouyaté Anderlecht verlaat en hij lijkt gelijk te krijgen. Rond 20 juli krijgt hij zijn Belgisch paspoort en dit opent de deur voor een transfer naar Engeland.


Kouyaté's zaakwaarnemer Tedik Bekir vertelt in Het Nieuwsblad dat het Belgisch paspoort er over een dag of tien aankomt. Een goed aanbod van Dinamo Kiev werd afgeslagen en de contacten in Engeland worden nu geïntensifieerd. "We zoeken nu een ploeg waarin het financiële, sportieve en familiale aspect in evenwicht is", aldus Bekir. Er zouden contacten zijn met clubs uit de top en subtop.

Kouyaté zelf loopt er sinds hij vorige week de training hervatte minder vrolijk bij als anders. Op stage vorige week raakte hij snel gefrustreerd en Tom De Sutter moest hem eens kalmeren. Ook weigert hij met de pers te praten. Zenuwachtigheid over zijn transfer?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.