Molins mag vertrekken voor 175.000 euro

WOENSDAG, 10 JULI 2013, 14:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Zweedse Malmö denkt eraan om Guillermo Molins terug te halen. Sportief directeur Per Ågren bevestigt de interesse in de Zweedse pers. Anderlecht zou 175.000 euro vragen voor de flankspeler.


"We moeten eens bekijken of zijn transfer haalbaar is, maar we zijn altijd benieuwd naar de situatie van Zweedse spelers in het buitenland", zo vertelt Ågren.

Molins manager Per Jonsson bevestigt dat Molins zijn zinnen heeft gezet op een transfer. "De huidige situatie moet veranderen", zegt hij. "Guillermo moet spelen. Punt uit. Wat ons betreft is Malmö een optie. We sluiten geen enkele deur en bekijken alle opties."

Anderlecht is bereid om Molins te laten gaan voor een prijsje. "Het is niet onze prioriteit om nog geld aan hem te verdienen", vertelt Herman Van Holsbeeck. "Bij ons zal hij immers niet veel meer spelen."

Twee jaar geleden ruilde Molins Malmö voor Anderlecht, dat toen 450.000 euro betaalde. In zijn eerste oefenwedstrijd liep hij een zware knieblessure op. Na een jaar revalideren slaagde hij er niet in zijn beste vorm terug te vinden. De tweede helft van vorig seizoen leende Anderlecht hem uit aan het Spaanse Betis Sevilla, maar ook daar speelde hij amper.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.