Anderlecht morgen naar Oostenrijk

ZATERDAG, 13 JULI 2013, 09:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen vertrekt Anderlecht op zijn tweede zomerstage. Villach, in het zuiden van Oostenrijk, is de bestemming. Op de internationals Fede Vico, Andy Najar en Frank Acheampong maken alle kernspelers de trip mee.


Ook de geblesseerden Ronald Vargas en Fernando Canesin gaan mee naar Oostenrijk. Marecek, Diandy, ­Molins, Chavarria, Tarfi en Wellington blijven in Brussel om bij de beloften te trainen. Mogelijk wijzigt de kern in Oostenrijk nog door inkomende of uitgaande transfers.

Woensdag om 17.30 uur speelt Anderlecht zijn enige oefenpartij van deze stage. Het Duitse Hamburg is dan de tegenstander. Vrijdag keert paars-wit terug naar huis en zondag speelt het de Supercup, de eerste wedstrijd met inzet van het seizoen.

Volgende spelers gaan allicht mee naar Villach:&llt;/b> Alvarez, Armenteros, Bourard, Bruno, Canesin, Cyriac, Deschacht, Dendoncker, De Sutter, De Zeeuw, Gillet, Heylen, Jaadi, Kaminski, Kljestan, Kouyaté, Lukaku, Mbemba, Nuytinck, Praet, Proto, Roef, Suarez, Tielemans, Vanden Borre en Vargas, .



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.