Van den Brom: "Tom was niet te houden"

MAANDAG, 15 JULI 2013, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom zag gisteren opnieuw een sterkhouder vertrekken. De Anderlecht-coach zag met lege ogen aan hoe Tom De Sutter afscheid nam. "Ik had gehoopt hem te kunnen houden, maar Club heeft blijkbaar een hoge prijs betaald."


Afhankelijk van de krant, zou Club tussen de twee en drie miljoen euro op tafel gelegd hebben voor De Sutter. Volgens Van den Brom was de spits niet meer te houden. "Ik had gehoopt dat hij de knop had omgedraaid en wilde blijven, maar er viel niet meer met hem te praten", aldus de Anderlecht-coach.

Anderlecht moet nu de transfermarkt op voor een spits en Ilombé Mboyo wordt het vaaktst genoemd. Van den Brom bevestigt dat hij de spits van Gent er graag bij wil. Gisteren sprak de Nederlander met Herman Van Holsbeeck en hij kreeg het nieuws dat de eerste keuzes in alle transferdossiers nog steeds "in de running" zijn.

In het oefenduel tegen Hamburg van morgen wil Van den Brom kijken hoe ver Matias Suarez en Gohi Bi Cyriac staan. En ook Massimo Bruno toonde al in topvorm te zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.