Armenteros traint individueel

MAANDAG, 15 JULI 2013, 09:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is gisteren met 25 spelers naar het Oostenrijkse Villach afgereist voor het tweede trainingskamp. Bij aankomst werd er meteen een eerste keer getraind. Op Samuel Armenteros en Ronald Vargas na deed iedereen mee.


Armenteros blesseerde zich maandag tegen Walhain aan de enkel en trainde apart. Ook Vargas werkte op z'n eentje aan zijn comeback.

In Oostenrijk zal Anderlecht intensief naar de competitiestart toewerken. Er zal twee tot drie keer per dag getraind worden en er is slechts plaats voor één oefenduel, morgen tegen Hamburg.

Het Laatste Nieuws verwacht ook veel van de jongeren die de stage meemaken. De krant zag dat ze het hogere ritme goed hebben opgepikt en allerminst door de mand vallen.

Selectie oefenstage: Alvarez, Armenteros, Bourard, Bruno, Canesin, Cyriac, Dendoncker, Deschacht, De Zeeuw, Gillet, Heylen, Jaadi, Kaminski, Kljestan, Kouyaté, Lukaku, Mbemba, Nuytinck, Praet, Proto, Roef, Suarez, Tielemans, Vanden Borre en Vargas.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.