De Witte: "Anderlecht niet meer gehoord"

MAANDAG, 15 JULI 2013, 14:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Sporza Tour blikt AA Gent-voorzitter Ivan De Witte vooruit op het nieuwe seizoen. Ook de interesse van Anderlecht voor Ilombé Mboyo kwam ter sprake. "Ik lees vandaag dat ze alle zeilen gaan bijzetten. Wel, ik hoorde nog niets."


Het vertrek van Tom De Sutter is voor verschillende kranten het sein om te concluderen dat de transfer van Mboyo naar Anderlecht in een stroomversnelling zal komen. De Witte beweert van niks te weten. "Ik heb Anderlecht nog niet gehoord", zo zegt hij. "Een paar weken geleden hadden we een goed gesprek, maar daarna hoorde ik niets meer."

"Naar compromis toewerken"

De Witte zegt wel benieuwd te zijn naar wat 'alle zeilen bijzetten' betekent. "Ik ga ervan uit dat als Anderlecht Mboyo echt wil, ze naar ons toekomen om te onderhandelen. Dan kunnen we kijken of een compromis mogelijk is."

Hoeveel Mboyo moet kosten, wil De Witte niet kwijt. "Iedereen kon al lezen wat Anderlecht biedt en wat wij vragen. Als ik spreek over een compromis, weet iedereen wel wat ik bedoel", aldus De Witte. "Maar we zullen enkel toehappen als het bod ligt in de lijn van wat wij vinden dat Mboyo waard is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.