De Sutter: "Club geeft me alle vertrouwen"

WOENSDAG, 17 JULI 2013, 15:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter is opgelucht dat hij zich eindelijk speler van Club Brugge mag noemen. "Ik zat al met mijn hoofd in Brugge sinds de voorbereiding", zo geeft hij toe. Bij Club hoopt De Sutter een WK-selectie af te dwingen.


"Na acht jaar voelt dit aan als thuiskomen", vertelde De Sutter aan de aanwezige pers. De spits gaf toe nog andere aanbiedingen te hebben, maar die vond hij sportief minder interessant. "Als je naar het WK wil, is Brugge de beste optie om kans te maken. Maar eerst moet ik bij Brugge presteren."

De Sutter voelt zich ook gevleid dat Club zoveel moeite voor hem deed. En ook voorzitter Bart Verhaeghe sprak vol lof over hem. "Als speler ga je liefst naar een ploeg waar je je goed voelt en vertrouwen krijgt. Hier voel ik dat iedereen me steunt. Natuurlijk kreeg ik geen garantie voor een basisplaats. Dat moet je zelf afdwingen."

Bij Sporza Radio kwam De Sutter ook nog even kort terug op zijn afscheid van Anderlecht. "Van de ploeg kreeg ik altijd vertrouwen, maar ik voelde dat ik niet altijd eerste keuze was. Als het gevoel weg is, moet je andere oorden op te zoeken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.