Vader Mboyo: "Pelé wil naar Anderlecht"

DONDERDAG, 18 JULI 2013, 08:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Ilombé Mboyo lijkt in een stroomversnelling geraakt te zijn. Herman Van Holsbeeck werkte gisteren de hele dag aan het dossier en vader Mboyo heeft er alle vertrouwen in. "De transfer zal er snel komen", zegt hij.


Op stage in Oostenrijk lachte Anthony Vanden Borre gisteren alvast dat zijn goede vriend Mboyo getekend heeft bij Anderlecht. Zo ver zijn we nog niet, maar het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren. "Volgens mij zal maandag of dinsdag alles geregeld zijn", zegt Jean-Martin Mboyo, de vader van Ilombé.

Volgens Jean-Martin tonen naast Anderlecht nog drie andere clubs interesse, maar wil zijn zoon liefst van al naar paars-wit. Hij wees zelfs al een aanbod van Standard en een contractverlenging van Gent af.

Momenteel ligt de vraagprijs van Gent nog steeds boven de vier miljoen euro, maar omdat Mboyo zo aandringt, zal Gent deze allicht toch laten zakken. De zaakwaarnemers van de spits waren gisteren present op de opening van de Ghelamco Arena en spraken er met manager Michel Louagie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.