"De Supercup? Een oefenwedstrijd."

ZATERDAG, 20 JULI 2013, 11:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom lijkt niet veel belang te hechten aan de Supercup van morgen tegen Genk. Voor de trainer is het niet meer dan een oefenwedstrijd. Is Anderlecht ook wel klaar voor dit duel, laat staan voor de competitie?


Oefenduel
"Ik zie de Supercup als een belangrijk oefenduel", aldus Van den Brom tegenover La Dernière Heure. "Een grote test vooraleer de competitie volgend weekend begint. We gaan wel voor de overwinning, want dat is de manier om zich het beste voor te bereiden. Ik wil dus die trofee binnenhalen, net zoals vorig jaar."

Geen nieuwe transfers voor zondag
Herman van Holsbeeck is al enkele dagen terug in het land, maar er is nog geen nieuws van een inkomende transfer. Ook de trainer verwacht voor zondag zeker geen nieuws hieromtrent.

"We moeten voor zondag zeker geen nieuws van inkomende transfers verwachten, maar we zijn er natuurlijk wel mee bezig. Herman vertelde me dat alles vlot verloopt maar dat de markt nog niet echt in beweging is. De meeste clubs, met uitzondering van enkelen, zijn stil. Pas vanaf 15 augustus verwacht hij enige vooruitgang en beweging in de transfermarkt."

Supporters worden zenuwachtig
De supporters zijn ongeduldig en beginnen zenuwachtig te worden omdat het team er nog niet staat. "Ik begrijp onze supporters. Anderlecht moet altijd winnen en dit team zal daar nog niet toe in staat zijn. Maar ik ben er van overtuigd dat het publiek als één man achter ons zal staan zondag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.