Red Star Belgrado bevestigt onderhandelingen

DINSDAG, 23 JULI 2013, 07:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Red Star Belgrado bevestigt dat er onderhandelingen bezig zijn met Anderlecht over een transfer van Luka Milivojevic. De Serviër is momenteel topkandidaat om Lucas Biglia op te volgen. De piste Iborra staat voorlopig on hold.


Gisteren verschenen in de Servische media berichten over contacten tussen Anderlecht en Rode Ster. De persverantwoordelijke van de Servische club bevestigt deze, maar ontkent dat de speler al in Brussel was voor medische tests. Anderlecht zou twee à drie miljoen euro willen betalen voor de international, die voor vier of vijf jaar kan tekenen.

Milivojevic is een verdedigende middenvelder met voetballende kwaliteiten. Vorig seizoen scoorde hij zes keer in 25 matchen. Begin juni speelde hij zeventig minuten mee in de interland tussen België en Servië. In zijn thuisland wordt Milivojevic nog een grote progressiemarge toegedicht.

Vorige week speelde Milivojevic alvast niet mee in het duel in de voorronde van de Europa League. Of hij donderdag de terugmatch speelt, is verre van zeker. Volgens Het Laatste Nieuws is hij wellicht "één van de komende dagen" een Anderlecht-speler. Gazet van Antwerpen is minder optimistisch. Zij menen dat een akkoord nog veraf is.

Vicente Iborra

Gazet van Antwerpen schrijft ook dat Anderlecht nog enkele andere piste aftast. De Spanjaard Vicente Iborra van Levante is er daar één van. Maar volgens Het Nieuwsblad staat dit dossier "on hold". In 2014 is hij einde contract, wat hem een interessante speler maakt. Ook ­Atlético Madrid, Sevilla en Everton tonen interesse. Iborra stelt echter dat zijn toekomst bij Levante ligt, maar de club is daar minder van overtuigd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.