Bruno: "Ploeg naar hoger niveau brengen"

DINSDAG, 23 JULI 2013, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno was zondag de absolute uitblinker tijdens de Supercup. De rechtsbuiten hoopt vertrokken te zijn voor een topseizoen. "Ik wil dubbel zoveel doelpunten maken en assists geven dan vorig seizoen", zo vertelt hij.


"Ik sta voor een belangrijk seizoen", aldus Bruno over zijn jaar van de bevestiging. "Het wordt ongetwijfeld één van de moeilijkste seizoenen uit mijn carrière, dus ik heb tijdens de voorbereiding niets aan het toeval overgelaten."

"Ik ben niet meer het jongetje van een jaar geleden dat in de tribune zat tijdens de Supercup", gaat hij verder. "Na het vertrek van vele sterkhouders moet ik net als Praet mijn verantwoordelijkheid opnemen en de ploeg naar een hoger niveau stuwen."

Vorig seizoen scoorde Bruno zes keer en was hij goed voor zeven assists. "Deze cijfers moeten nu maal twee. Ik wil dubbel zo beslissend worden", aldus de aanvaller die in september pas twintig wordt.

Van den Brom: "Bruno maakt indruk"

John van den Brom is erg tevreden over Bruno. "Ik zag tijdens de voorbereiding dat hij de goede vorm te pakken heeft, maar ik was echt onder de indruk van hem tegen Genk", aldus de coach. "Samen met Suarez en Cyriac zorgde hij voor veel beweging vooraan. Dit doet alleen maar het beste verhopen voor de toekomst."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.