Cyriac: "Tijd om ons te tonen"

DINSDAG, 23 JULI 2013, 09:19 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Gohi Bi Zoro Cyriac was één van de uitblinkers tijdens de Supercup tegen Genk. Hij wil tonen dat hij zijn plaats verdient en helemaal terug is na lang blessureleed. Hij is volledig klaar om zijn rol op te eisen.


Cyriac heeft lang gesukkeld met een knieblessure. Op 18 maart 2012 zakte hij tegen OHL door zijn knie bij een korte draaibeweging. De eerste diagnose was een zware knieverstuiking. "Mijn knie is terug 100%. Ik werk er nog steeds aan om toekomstige problemen te vermijden en overleg regelmatig met de medische staf."

Het vertrek van sterkhouders als Mbokani en Biglia geeft mogelijkheden aan spelers als Cyriac die nu eindelijk hun kans kunnen grijpen. "Het belangrijkste is niet het vervangen Mbokani, Bilgia of een andere speler. Wat echt nodig is, is het vormen van een goede groep met de spelers die er zijn en in de toekomst nieuwe spelers. Een eventuele transfer van een andere centrale spits zal me niet doen twijfelen. Anderlecht weet wat het wil en wie ze willen op welke positie. Wij zijn reeds bij de club, wij moeten dus nu tonen tot wat wij in staat zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.