De Zeeuw klaar voor het nieuwe seizoen

DINSDAG, 23 JULI 2013, 16:46 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk werd Demy de Zeeuw dan toch weer voor een jaar gehuurd van Spartak Moskou. Sport/Voetbalmagazine strikte de Nederlander voor een vooruitblik op het nieuwe seizoen.


De middenvelder wou niet terug naar Spartak omdat er gewoonweg geen plaats meer was na de drie recente aankopen van de club. Uiteindelijk kwamen beide clubs tot een overeenkomst. En daar is De Zeeuw overduidelijk gelukkig mee. "Je speelt altijd voor het kampioenschap en nu ook weer Champions League."

Na het seizoen wordt bekeken of Anderlecht en De Zeeuw met elkaar doorgaan. &quoquot;Indien niet ben ik transfervrij", aldus de Nederlander wiens contract bij Spartak in juni volgend jaar afloopt.

De Zeeuw ziet zichzelf gerust als opvolger van Biglia, al is het een ander type van middenvelder. "Ik kijk altijd diep en misschien was Lucas wat meer verdedigend." Vooral op het einde van het seizoen toonde De Zeeuw tot wat hij in staat is en behaalde zo enkele belangrijke punten voor paars-wit. De speler verduidelijkt dan ook dat zowel John van den Brom als Herman Van Holsbeeck blij zijn dat hij bij Anderlecht is kunnen blijven.




anderlecht-online forum