Operatie Vargas succesvol verlopen

WOENSDAG, 24 JULI 2013, 21:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De knieoperatie bij Ronald Vargas is succesvol verlopen, dat heeft de speler zelf laten weten in een open brief. Vargas zal op zijn minst 10 tot 13 weken out zijn.


"Vandaag 24 juli onderging ik een operatie aan mijn linkerknie. Zoals jullie weten heb ik al eens de achterste kruisbanden gescheurd en later ook een kniepees. Als gevolg van die laatste operatie had ik verkalking in de buurt van de patella (knieschijf). Tijdens het trainen bezorgde dit me meer en meer last waardoor ik ook niet meer mijn normaal niveau behaalde", aldus Vargas.

"We hebben specialisten in België als Engeland geconsulteerd en er werd beslist om een ingreep uit te voeren. Deze is succesvol uitgevoerd in het UZ Leuven,campus Pellenberg. We schatten de revalidatie op 10 à 13 weken."

"De afgelopen jaren waren de moeilijkste in mijn professionele leven. Als topatleet wil je geen operaties ondergaan, revalidatie, trainen om weer het gewenste niveau te behalen. Ondanks al de inspanningen voel je je lichamelijk limieten desondanks het hoofd wel wil."

Het volledige bericht (in het Spaans), is te lezen op http://gradadigital.com/.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.