Status van de Oost-Europese transfers

DONDERDAG, 25 JULI 2013, 06:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad hoorde rond bij Milivojevic, Mitrovic en Djurdjevi. Alle drie kandidaat om de overstap te maken naar Anderlecht. Daarbij is het volgens de krant voor 99% zeker dat Luka Milivojevic naar Brussel komt.


Echter wou de speler nog niet te veel kwijt, enkel dat hij zich de komende dagen op Rode Ster Belgrado wil focussen. Hij vliegt bijgevolg ook gewoon met de ploeg mee naar Belgrado en niet naar België.

In Het Laatste Nieuws toonde John van den Brom zich alvast gelukkig met de komst van Milivojevic want "het middenveld is voor verbetering vatbaar". Hij ziet Milivojevic hierin positief bijdrage leveren.

Mitrovic, op dit moment in actie op het EK U19 in Litouwen ziet een overstap naar paars-wit wel zitten. Hij denkt dat er vrijdag een delegatie naar Belgrado reist om met Partizan te onderhandelen. Volgens Het Laatste nieuws zou de speler, wiens zaken behartigd worden door Nenad Jestrovic, al zijn woord gegeven hebben. Wel één addertje onder het gras. Partizan wil de speler nog tot eind augustus houden met het oog op een eventuele CL-kwalificatie. Anderlecht zou hiermee akkoord gaan maar wil wel financiële waarborg.

Als tweede keuze is er nog Djurdjevic. Lukt het niet om Mitrovic binnen te halen, dan gaat Anderlecht voor deze speler van RAD Belgrado. De speler is bereid om een contract voor vier jaar te ondertekenen voor een som van 2,5 miljoen euro. Hij was al eens te gast in Neerpede en beide trainers gaven hem een goed gevoel.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.