Cyriac: "Hoop dat ik titularis kan blijven"

DONDERDAG, 25 JULI 2013, 09:23 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Twintig, dat is het aantal minuten dat we Gohi Bi Cyriac vorig seizoen op het veld gezien hebben. Nu wil de spits in de voetsporen treden van Aruna Dindane maar vooral in die van Dieumerci Mbokani.


Hij kreeg bij de Supercup een staande ovatie van het publiek, dit dankzij zijn uitstekende prestatie tijdens de wedstrijd. "Ik beloof aan de supporters dat ik steeds m'n best zal doen. Ik wil dat het publiek van Cyriac blijft houden", aldus de speler in La Dernière Heure.

Vreest de Ivoriaanse spits dan niet voor zijn positie want John van den Brom wil graag twee extra spitsen. "Ik begrijp dat Anderlecht versterking wil vooraan maar ik hoop dat ik toch titularis kan blijven."

Eén van zijn beste vrienden bij paars-wit is Kouyaté. "Hij zal blijven, hij moet gewoonweg blijven want we hebben hem nodig. Maar niet ongerust zijn, hij vertrekt niet."

Cyriac is niet de eerste Ivoriaan bij Anderlecht. "Ja Aruna Dindane heeft hier nog zelfs de Gouden Schoen gewonnen, maar ik heb hem nooit ontmoet. En ook Tioté van Newcastle heeft hier nog gespeeld. Als ik maar zo'n grote speler kon worden ... . "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.