Van den Brom vol van ambitie

DONDERDAG, 25 JULI 2013, 18:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik kan terugblikken op een succesvol eerste seizoen", opent John van den Brom op de persconferentie. Hij bedankte hierbij ook nadrukkelijk Van Holsbeeck en benadrukte dat hij zeer gelukkig is in België.


Vorig seizoen gaf de Nederlander aan verschillende jongeren de kans en dat zal ook dit seizoen niet anders zijn. "Na een jaar bij deze club kan ik zien dat de jeugdopleiding hier van een erg hoog niveau is. Samen met de staf zullen wij er alles aan doen om ook dit seizoen eigen jeugd te laten doorgroeien naar de eerste ploeg", aldus de trainer.

De Nederlander wil niet alleen de Supercup binnenhalen maar gaat ook voor de beker en de tweede ronde van de Champions League. "Net als vorig seizoen wil ik kampioen worden en daarnaast wil ik dit seizoen ook graag de beker van België in de lucht steken. Als de loting het toelaat is de tweede ronde van de Champions League ook een ambitie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.