Odoi heeft hoofdstuk Anderlecht afgesloten

ZATERDAG, 27 JULI 2013, 15:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met Lokeren keert er ook een ex-Anderlecht-speler voor 90 minuten terug naar het Constant Vanden Stock-stadion. Dennis Odoi trok in juni naar Lokeren nadat hij twee seizoen bij paars-wit speelde.


Het Laatste Nieuws ging bij de speler horen of hij naar de wedstrijd tegen zijn ex-club uitkijkt. Maar de journalist in kwestie kreeg de deur op de neus. De speler wou naar aanloop van de wedstrijd geen interviews geven.

Het is niet misschien verwonderlijk dat Odoi liever niets kwijt wou. De speler liet bij de transfer al horen dat hij na zijn blessure (de speler had een kwetsuur aan de Lies en was zes weken out, nvdr.) bij Anderlecht geen kans meer kreeg en hij spijt had van zijn overstap naar Anderlecht.

In aanloop van de wedstrijd heeft de coach van Lokeren, Peter Maes, al zijn wedstrijdkern vrijgegeven. Hierbij is Dennis Odoi terug te vinden.

De wedstrijdkern van Lokeren: BARRY BOUBACAR Copa, CORRYN Alexander, DE PAUW Nill, DUTRA Sergio Junior, FERNANDEZ BALUFO Walter, GALITSIOS Giorgos, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, ODOI Dennis, OVERMEIRE Killian, PERSOONS Koen, REMACLE Jordan, SAGLIK Enes, SCHOLZ Alexander, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore, VANAKEN Hans, VERHULST Davino, DESPOTOVIC DJORDJE



anderlecht-online forum