Transfer Assaidi nog niet voor morgen

ZATERDAG, 27 JULI 2013, 16:01 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Oussama Assaidi zal nog niet voor morgen zijn, aldus coach John van den Brom. Wel is Anderlecht wat betreft de vleugelaanvaller een prioriteit.


De coach heeft al contact gehad met de speler die hij naar eigen zeggen goed kent. "Ik ken hem heel goed en we zijn met iets concreets bezig. Hij heeft me aan de telefoon er op gewezen dat Anderlecht zijn prioriteit krijgt, desondanks grote clubs als PSV, Twente en zelfs Feyenoord aan zijn mouwen trekken."

"Ik hoop dat we hem tegen het einde van de transferperiode kunnen binnenhalen maar daarvoor moeten we nog wel enkele spelers verkopen. Het is bijgevolg nog niet voor morgen, maar we hebben nog mogelijkheden voor op links", aldus de coach.

Assaidi ligt nog tot eind juni 2016 onder contract bij Liverpool FC. Volgens de site todomercadoweb.es zou Anderlecht reeds een bod van 1,5 miljoen euro uitgebracht hebben op de speler.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.