Partizan Belgrado weigerde bod van Anderlecht

ZONDAG, 28 JULI 2013, 12:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover zurnal.rs heeft Partizan voorzitter Dragan Djuric laten vallen dat de club een bod van Anderlecht op de spits Aleksandar Mitrovic naast zich neergelegd heeft. Ook ontkent hij enige betrokkenheid met Nenad Jestrovic.


De voorzitter wou weinig kwijt over het bod maar volgens de site ging het om 5 miljoen euro voor de speler. Hiervan zou de helft onmiddellijk betaald worden, de rest pas in 2015. Het bod werd verleden week uitgebracht.

De onderhandelingen verlopen trouwens rechtstreeks tussen clubs, dat wou de voorzitter ook nog kwijt. "Wij hebben niets te maken met Jestrovic", klinkt het. Jestrovic zou zich gemengd hebben in de transfer met de bewering dat hij de vraagprijs omlaag zou kunnen brengen.

Echter, tegenover sport26.rs kan Jestrovic veel meer informatie kwijt over de mogelijke transfer. "Er is nog geen overeenkomst", weet hij te vertellen. "De vergadering duurde drie uur maar ik geloof dat er een overeenkomst zal gevonden worden. Partizan heeft hun woord gegeven inzake Mitrovic en de speler is bereid om de overstap naar Anderlecht te maken."

Ook volgens Jestrovic zou paars-wit bereid zijn om tot het einde van de transferperiode te wachten voor het voltooien van de transfer. Jestrovic zou samen met de vader van de speler vandaag afreizen naar Brussel.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.