"Mitrovic wil graag naar Anderlecht komen"

MAANDAG, 29 JULI 2013, 09:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht komt steeds dichterbij. De vader van Aleksandar woonde gisteren met Nenad Jestrovic het duel van Anderlecht tegen Lokeren bij en volgens Jestrovic kan de deal vandaag rond raken.


"Ik denk dat we morgen (vandaag dus, red.) een akkoord zullen bereiken voor een contract van vier of vijf jaar", vertelde Jestrovic gisteren aan Het Nieuwsblad. Volgens de oud-spits van paars-wit wil de 18-jarige spits dolgrag naar Anderlecht komen, zelfs al zijn er Italiaanse, Engelse of Russische clubs die tot 15 miljoen willen ophoesten voor hem. "We hebben ons woord aan Anderlecht gegeven."

Jestrovic kon ook vertellen dat de voorzitter van Partizan Belgrado al in Brussel geweest is en een goed gesprek had met Herman Van Holsbeeck. Hun handdruk bij het afscheid liet volgens hem niets aan de verbeelding over: "Die was stevig en dat is een goed teken", aldus Jestrovic.

In de Servische media valt te lezen dat Anderlecht onmiddellijk 2,5 miljoen euro wil overmaken aan Partizan. De rest van het bedrag zou in schijven worden betaald tegen 2015.




anderlecht-online forum