Mitrovic verwacht geen akkoord voor einde EK

MAANDAG, 29 JULI 2013, 19:14 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Servische site telegraf.rs kon Aleksandar Mitrovic strikken voor een interview en enkele vragen stellen over een eventuele overstap van Partizan naar Anderlecht. Hij vermoedt dat pas na het EK er een akkoord zal zijn.


"Ik ben niet echt helemaal op de hoogte wat er allemaal besproken wordt. Ik weet dat er vertegenwoordigers van Anderlecht in Belgrado waren en een ontmoeten hadden met het bestuur van de club. Maar op dit ogenblik ben ik gefocust op het EK en ik denk niet dat er een akkoord zal zijn vooraleer ik terug ben van het EK in Litouwen", aldus Mitrovic.

"Ik zou graag naar Anderlecht willen maar zou nog graag even blijven. Anderlecht is een grote club en speelt Champions Leaugue. Maar eerst zou ik graag volgende week mijn teamgenoten helpen in de Europa League terugwedstrijd tegen Ludogorec. (Partizan neemt het tegen deze Bulgaarse ploeg op in de derde kwalifiatieronde, nvdr.)"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.