Mitrovic dicht bij persoonlijk akkoord

DINSDAG, 30 JULI 2013, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nenad Jestrovic en vader Mitrovic onderhandelden gisteren met Anderlecht over het contract van Aleksandar Mitrovic. "Het gaat de goede kant op", vertelde Jestrovic na afloop. "We wachten nu op een akkoord tussen de clubs."


Op clubniveau moet alles nog geregeld worden. Hoewel de voorzitter van Partizan beweert zijn goudhaantje niet te willen verkopen, vermoedt La Dernière Heure dat binnen enkele dagen op alle niveau's de transfer wordt afgerond. De Partizan-voorzitter zou vooral naar buitenuit moeilijk doen om zijn supporters niet voor het hoofd te stoten.

De enige vraag die zich stelt, is wanneer Mitrovic naar Anderlecht komt: half augustus (na de tweede voorronde van de Champions League) of eind augustus (na de laatste voorronde).

Milivojevic

Luka Milivojevic, de eerste Servische aanwinst, traint vandaag voor het eerst mee bij Anderlecht. Hij zal dan ook worden voorgesteld aan pers en publiek. Vrijdag tegen Cercle Brugge kan hij debuteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.