Kindermans over Tielemans en Lukaku

DINSDAG, 30 JULI 2013, 12:52 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze week brengt Sport/Voetbalmagazine een reportage over de jeugdwerking van Anderlecht. Hierin komt voornamelijk Jean Kindermans aan het woord en gaat het natuurlijk ook over Youri Tielemans en Jordan Lukaku.


Kindermans beschouwt Lukaku als een groot talent, en niet alleen hij maar ook buitenlandse clubs zien in hem veel waarde. Verschillende topclubs zijn al bij Kindermans komen aankloppen in de hoop de speler aan te kunnen trekken.

Wel zijn er nog enkele werkpunten volgens Kindermans: Stiptheid, humeur en gedrag. Maar hij zal zijn speelkansen krijgen dit seizoen, zeker als hij elke dag opnieuw op training zijn kwaliteiten zal tonen.

Over Tielemans is de technisch directeur van de Anderlechtse jeugd zeer duidelijk: Tielemans is absolute top. Voetbaltechnisch is er volgens Kindermans aan de middenvelder niets meer bij te brengen. "Hij kan alles wat een toekomstig topvoetballer moet kunnen. Hij is de Vincent Kompany van nu."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.