Officieel: Milivojevic tekent bij Anderlecht

DINSDAG, 30 JULI 2013, 14:02 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze namiddag heeft Anderlecht Luka Milivojevic officieel voorgesteld als nieuwe speler. De middenvelder komt over van Rode Ster Belgrado en zal spelen met het nummer acht.

Herman Van Holsbeeck: "Ik ben trots om jullie vandaag Luka Milivojevic voor te stellen. Om het middenveld te versterken zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We kennen Milivojevic al heel lang en de komst van de middenvelder werd unaniem goedgekeurd. RSC Anderlecht beschikt over een fijnmazig scoutingsnetwerk en alle voetbalmensen van de club hebben de speler gedurende meer dan één seizoen doorgelicht."

"We hadden een leider nodig op het middenveld en Luka heeft hiervoor de kwaliteiten. Hij zal in de toekomst één van de belangrijke pijlers worden van deze ploeg. Luka zal zich aan onze competitie moeten aanpassen, maar hij heeft al heel wat internationale ervaring en is één van de sterkhouders van een beloftevolle Servische nationale ploeg,’ besluit een trotse Van Holsbeeck."

John van den Brom: "Ik ben ontzettend blij met de komst van Luka. Na het vertrek van Biglia hadden we een leidinggevende speler nodig die de ploeg op sleeptouw kan nemen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd is hij volledig klaar om deze rol op zich te nemen. Milivojevic is ook onmiddellijk inzetbaar en dat is zeer belangrijk. Ik wil de club bedanken voor deze inspanning en wens Luka alle succes toe bij deze mooie club. Ik denk dat we samen een mooie tijd gaan beleven."

Luka Milivojevic:" Anderlecht is een traditieclub die altijd voor de prijzen speelt. Daarnaast treedt het ook aan in de Champions League. Ik weet dat de druk hier groot is, maar daar kan ik goed mee om."

Wat zijn de kwaliteiten van de speler? "Ik ben van nature een leider. Ik heb ook een goede pass en denk altijd vooruit. Daarnaast is mijn recuperatievermogen groot en heb ik een goed afstandsschot, met links én rechts."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.