Van Holsbeeck over Assaidi en Mitrovic

DINSDAG, 30 JULI 2013, 18:14 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover Sporza kon Herman Van Holsbeeck ook nog meer informatie kwijt over de transferdossiers met betrekking tot Oussama Assaidi en Aleksandar Mitrovic.


Komt Mitrovic? "We gaan er alles aan doen", aldus Van Holsbeeck met een weifelend gezicht. "Het is een complex dossier maar het is ook weer een stuk van de puzzel die we zouden nodig hebben. Het is een grote, sterke, balvaste spits die gemakkelijk scoort. Ik ga er alles aan doen maar je weet in voetbal, zolang al de documenten niet getekend zijn kan een transfer nog altijd afspringen. Maar we gaan er voor."

En hoe zit het met Assaidi? "We zijn aan het kijken. Je moet als bestuurder in een topclub ook zien dat het financieel gebolwerkt kan worden. Ik zit nog met een aantal spelers die ik moet zien kwijt te geraken. Slagen we daarin, dan zie ik me nog iets doen op die positie (rechts, nvdr.)", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.