Van den Brom: "Geduld wordt beloond"

DINSDAG, 30 JULI 2013, 23:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook John van den Brom toont zich verheugd met de komst van Luka Milivojevic. "Geduld wordt beloond", klinkt het. "Ik ben uiteraard ontzettend blij met het vastleggen van Luka", begint de trainer op de persconferentie.


"Wat de manager zegt kan ik alleen maar beamen dat we heel grondig te werk zijn gegaan. Dit is niet een traject wat vorige week ingezet is. We hebben al heel wat wedstrijden gevolgd van Luka. Met we bedoel ik dan de samenwerking die er is met de technische staf maar zeker ook vanuit de scouting. Dit is mijns inziens zoals het hoort te gaan en ben blij om te horen dat iedereen unaniem was in het aantrekken van Luka."

Zoektocht vervanger Biglia
"Dat we een speler als Luka nodig hadden dat wisten we al lang. Toen duidelijk was dat Biglia zou gaan vertrekken hebben we grondig gezocht naar een vervanger van hem. Beiden zijn het leidinggevende spelers die een elftal op sleeptouw konden en moeten gaan nemen. Desondanks de vrij jonge leeftijd van Luka denk ik wel dat hij daar de kwaliteiten voor heeft. Natuurlijk krijgt hij de tijd om te wennen aan het niveau van Anderlecht."

Direct inzetbaar
"Maar dat hij direct inzetbaar is is voor ons een groot voordeel. Het is ook goed dat hij een normale voorbereiding heeft genoten bij Rode Ster. Hij heeft vorige week nog in de Europa League gespeeld. Dat betekent ook dat hij fit is. Hij heeft vandaag de eerste training meegemaakt. Niets anders dan complimenten, hij heeft gewoon alles mee kunnen doen."

Geduld loont
Dit is een goede keuze en nogmaals, ik ben als trainer heel blij met deze transfer. Ik ben ook heel blij dat de club de inspanning heeft gedaan om hem hier vandaag te kunnen presenteren. En zo wordt ook weer bevestigd dat het tijd en geduld kost om uiteindelijk de juiste speler vast te kunnen leggen. En in dat opzicht denk ik dat Luka een mooi voorbeeld is van hoe we gewerkt hebben en dat we als coaches dan ook beloond worden voor het geduld."

"Ik wil Luka veel succes wensen binnen de club, hij is door de spelers als door de staf goed opgevangen. En ik denk dat we met elkaar nog een hele mooie tijd gaan beleven", besluit de trainer op de persconferentie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.