"Demy zal ons snel grote diensten bewijzen"

DONDERDAG, 1 AUGUSTUS 2013, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de competitiestart werd er erg veel verwacht van Demy de Zeeuw. Tegen Lokeren stelde hij teleur en hier en daar klinkt er twijfel, maar Bram Nuytinck heeft nog alle vertrouwen. "Op training toont Demy prachtige dingen."


"Het klopt inderdaad dat Demy sinds zijn komst bij Anderlecht nog op zoek is naar zijn beste spel, maar je mag de partij tegen Lokeren niet vergelijken met zijn eerste zes maanden hier", zegt Nuytinck in La Dernière Heure. "Hij heeft zijn vorm en vertrouwen teruggevonden en ik ben ervan overtuigd dat hij ons snel grote diensten zal bewijzen."

Volgens Nuytinck behoort De Zeeuw op training steevast bij de beteren. "Hij is erg sterk en laat soms magnifieke dingen zien. De groep heeft trouwens nog steeds alle vertrouwen in hem", aldus de Nederlander over zijn landgenoot. "Demy blijft trouwens erg rustig bij de kritiek. Hij is dat gewend. In Nederland is kritiek geven een nationale sport."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.