KV Mechelen leent ballen van Anderlecht

VRIJDAG, 2 AUGUSTUS 2013, 08:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Om zich optimaal te kunnen voorbereiden op het duel tegen AA Gent wilde KV Mechelen deze week trainen met de ballen die Gent gebruikt. De Buffalo's hadden er echter onvoldoende om er uit te lenen. Gelukkig bood Anderlecht hulp.


KV Mechelen werkt met ballen van Select en Gent Adidas. Om doelmannen Pacovski en Biebauw te laten wennen aan de Adidas-bal wilde keeperstrainer Luc Duville er lenen van Gent. Duville kreeg echter te horen dat er niet genoeg waren en hij er geen kon lenen. Daarop zocht Duville contact met Anderlecht, dat ook met de Adidas-bal speelt. Paars-wit kon er wel enkele missen en dus trainde KV gisteren deels met ballen van Anderlecht.

"Er zit een enorm verschil tussen de twee", zegt Biebauw. "De Adidas-bal is veel lichter en zwabbert gevaarlijker. Elk schot is dus gevaarlijker." Als Biebauw zondag een afstandsschot uit zijn doel ranselt, is het dus deels met de hulp van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.