Verzamelde reacties na Cercle - Anderlecht

VRIJDAG, 2 AUGUSTUS 2013, 23:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Iedereen bij Anderlecht was het er over eens: deze overwinning geeft vertrouwen. Na dat ze door John van den Brom op hun plaats zijn gezet hebben de anciens getoond dat ze het nog kunnen. We verzamelden voor u de reacties.


John van den Brom: "Dit was het enige juiste antwoord na de nederlaag tegen Lokeren", aldus de trainer die toch voorzichtig wil blijven. Hij was vol lof over Mbemba die als vervanger van Kouyaté dienst deed. Lees verder.

Ook Olivier Deschacht was dolgelukkig met zijn parel van een doelpunt. "Deze overwinning hadden we nodig", klinkt het. Lees verder.

Bram Nuytinck beleefde tegen Cercle een rustige wedstrijd, hij vond het vooral een vrij eenvoudige zege. Hij kijkt vooral uit naar de terugkomst van de geschorste Kouyaté. Lees verder

Massimo Bruno was met twee prachtige doelpunten terecht de man van de match. "Drie goals in twee matchen, dat zijn inderdaad geen slechte statistieken", lachte hij. Lees verder

Silvio Proto wenst alvast iedereen een prettig weekend toe. "Eerste overwinning en de eerste keer de nul gehouden. Ik denk dat we gelanceerd zijn! Felicitaties aan gans de ploeg. Volgende wedstrijd tegen Olympiakos. Alvast een prettig weekend."

Federico Vico keek toe vanuit de tribune maar hoopt er zo snel mogelijk bij te kunnen zijn. "Ik feliciteer mijn ploeggenoten voor de overwinning vandaag. Ik popelen om te spelen en zo het team te kunnen helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.