Bruno: "Startschot van een mooie reeks"

ZATERDAG, 3 AUGUSTUS 2013, 10:20 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met vier doelpunten uit drie wedstrijden (inclusief Supercup) kan je niet anders zeggen dat Massimo Bruno goed aan het seizoen begonnen is. Hij wou dit seizoen zijn statistieken verbeteren en is al aardig op weg om dit te doen.


Vorig seizoen scoorde hij 'amper' zeven keer. Nu Dieumerci Mbokani, Milan Jovanovic, en Tom De Sutter de club verlaten hebben is het voor hem tijd om meer verantwoordelijkheid op te nemen.

Buiten de twee doelpunten gisterenavond was Bruno ook nog goed voor de assist bij het eerste doelpunt van Olivier Deschacht. De speler was over de eerste helft van de wedstrijd niet zo tevreden, maar in de tweede helft liepen de combinaties vlotter.

"Mijn eerste treffer was het resultaat van een magnifieke combinatie", aldus Bruno die naar eigen zeggen dit seizoen mooiere goals maakt omdat hij minder nadenkt.

Volgende week staat met AA Gent de eerste echte test op het programma voor de jonge garde van Anderlecht. Volgens Bruno geniet het publiek alvast van de doorbraak van al die jonge gasten. Zo kwamen ook Jordan Lukaku en Andy Najar het veld op tegen Cercle, en dit terwijl Youri Tielemans en Chancel Mbemba het uitstekend deden. "Hopelijk was dit een startschot van een mooie reeks", besluit Bruno.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.