"Meer nieuwe kapsels dan doelpunten"

ZONDAG, 4 AUGUSTUS 2013, 11:55 - rscanieuws
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Aleksandar Mitrovic een talent is met een grote toekomst staat als een paal boven water. Toch lazen we vanmorgend een kritische noot in de Servische media.


Aleksandar Mitrovic die afgelopen week met Servië Europees kampioen onder 19 jaar werd is ondertussen teruggekeerd naar zijn thuisland. Daar bereidt hij zich momenteel voor om dinsdag de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League aan te vatten. In die wedstrijd zal Partizan een 2-1 achterstand moeten ophalen tegen het Bulgaarse Ludogorets als het zich nog wil plaatsen voor de volgende ronde.

Toen Mitrovic gisteren samen at met zijn ploegmaats mocht de Servische pers foto's maken van het talent. Daarbij viel meteen op dat de nogal excentrieke spits zich een vreemd kapsel had aangemeten. In eigen land is Mitrovic dan ook gekend voor zijn opvallende stijl en zijn wisselende kapsels, die hem de volgende quote heeft opgeleverd: "Aleksandar Mitrovic wisselt vaker van haarstijl dan dat hij doelpunten scoort".

Als Herman van Holsbeeck erin slaagt om de Serviër naar Anderlecht te halen dan heeft de Jupiler Pro League een nieuwe attractie op en naast het veld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.