Hoe is het met de transfer van Assaidi?

ZONDAG, 4 AUGUSTUS 2013, 21:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Een week terug was er het nieuws dat Oussama Assaidi kon rekenen op interesse van Anderlecht en dat de speler een overgang naar het Astridpark zou zien zitten. Het is nu al geruime tijd stil. Stilte voor de storm?


In de media tieren de geruchten weelderig. Zo zou volgens verschillende berichten Assaidi niet op de teamfoto van Liverpool terug te vinden zijn, en was hij ook niet geselecteerd voor de oefenwedstrijd op drie augustus tegen het Griekse Olympiakos.

De laatste geruchten wezen er op dat de vleugelaanvaller een overstap ging maken naar zijn oude club Heerenveen. Echter, vandaag verschenen er nog twee berichten over hem.

De eerste spreekt over interesse van Queens Park Rangers om de speler over te nemen op huurbases. Rond dit bericht is echter ook niet veel meer terug te vinden.

Eén enkele tweet op zondagavond linkt Assaidi dan toch terug aan Anderlecht. Zo zou volgens die tweet er een akkoord zijn tussen paars-wit en Liverpool om de Marokkaans-Nederlands voetballer over te nemen voor drie miljoen euro. De helft hiervan zou onmiddellijk overgedragen worden aan de Engelse club, de andere helft pas volgend jaar in juni.

Meer informatie is hier echter niet over te vinden en de andere nieuwsberichten die hierover verschijnen zijn terug te koppelen aan deze ene tweet. We kunnen dus concluderen dat buiten een paar vage berichten waarvan de betrouwbaarheid zeer te betwijfelen is, er geen enkele reden is om aan te nemen dat Anderlecht dicht een akkoord zou staan met Assaidi en Liverpool. Eerst moet Anderlecht nog enkele spelers kwijt zoals Molins, Marecek en Diandy wil het Assaidi van Liverpool overnemen. Het lijkt ook zeer onwaarschijnlijk dat Anderlecht drie miljoen zou betalen voor de flankspeler. Wordt vervolgd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.