Lukaku: "Ik heb genoeg tijd verloren"

MAANDAG, 5 AUGUSTUS 2013, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dit moet het seizoen van Jordan Lukaku worden. De broer van Romelu heeft aanvaard dat Anderlecht hem ziet als linksback. "De situatie is duidelijk: Deschacht is eerste keuze en ik tweede. Het is nu aan mij om over hem te wippen."


Twee seizoenen geleden kwam Lukaku zes keer in actie tijdens de play-offs. Vorig seizoen verzamelde hij geen speelminuten. "Het was een moeilijk jaar", zegt hij in La Libre Belgique. "Zo kreeg ik mentaal een zware klap toen Safari eens geblesseerd was en ik toen niet bij de kern werd genomen."

Hier en daar viel te horen dat Lukaku mentaal nog stappen moest zetten. "Het klopt dat ik niet altijd de juiste attitude had en soms te negatief was. Voor mij leken het details, maar de mensen zien dat. Nonchalance buiten het veld bijvoorbeeld. Maar nu heb ik begrepen dat ook dat belangrijk is en dus heb ik beslist om te proberen te veranderen."

"Vorige maand ben ik negentien jaar geworden en ik stel vast dat verschillende jongeren speelkansen krijgen. Bruno, Praet, nu Tielemans", aldus Lukaku. Ik heb genoeg tijd verloren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.