Mitrovic: "Anderlecht is de juiste stap voor mij"

MAANDAG, 5 AUGUSTUS 2013, 12:47 - rscanieuws
Anderlecht-Online No Image Found

Een transfer van Mitrovic naar Anderlecht lijkt een kwestie van dagen te worden. Na positieve berichten in de Belgische media is nu ook in Servië een interview verschenen waaruit blijkt dat de spits snel in België zou kunnen staan


Vanmorgend viel in de Belgische media te lezen dat Aleksandar Mitrovic deze week al van Anderlecht zou kunnen zijn. Geen gebakken luch zo blijkt, in een interview bevestigt de Serviër dat een transfer naar Anderlecht aanstaande is.

Partizan speelt morgenavond de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Daarin kan het rekenen op de diensten van de talentvolle spits. "Ik zal mij morgenavond voor 200% geven, maar ik sluit niet uit dat dit mijn laatste wedstrijd voor Partizan Belgrado zal worden", aldus Mitrovic.

En wat met Anderlecht? Mitrovic legt uit: "Voorlopig staat er nog niets vast, maar ik kan je zeggen dat het voor mij het juiste moment is om bij Partizan Belgrado te vertrekken. Anderlecht is de juiste club om me te ontwikkelen, ik heb er direct een plaats in de basis en zal er Champions League spelen. Ik heb goede geprekken gehad met mijn vader en Jestrovic, volgens hen is Anderlecht de juiste stap in mijn carrière."

Afwachten dus of Mitrovic deze week zijn contract zal tekenen, maar de sterren lijken alvast goed te staan.

Ondertussen blijkt uit bijkomende informatie dat Anderlecht een extra toegeving zou doen naar Partizan toe. De club zou 10% van een toekomstige transfer van de speler doorstorten naar de Servische club. Dit is bovenop de vijf miljoen die paars-wit zou geboden hebben.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.