Anderlecht biedt Kaminski 400.000 euro per jaar

DINSDAG, 6 AUGUSTUS 2013, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is Anderlecht menens om Thomas Kaminski te overtuigen om te blijven. Volgens Het Laatste Nieuws biedt paars-wit de doelman een nieuw contract aan met een salaris van 400.000 euro per jaar.


De huidige overeenkomst van Kaminski loopt tot 2017 en bevat een 'karig' loon. Anderlecht wil het contract van de doelman nu met één jaar verlengen en hem een fikse opslag geven. "Uit het voorstel blijkt dat Anderlecht Thomas ziet als zijn toekomstige eerste doelman", reageert Kaminski's manager Didier Frenay tevreden.

Kaminski houdt zijn antwoord nog in beraad, iets wat volgens Het Laatste Nieuws al een vooruitgang is. "We proberen nu het belang van Thomas en dat van Anderlecht te verzonen", aldus Frenay, die begrijpt dat Anderlecht over drie goede doelmannen wil beschikken.

In ruil voor het nieuwe contract moet Kaminski aanvaarden dat hij dit seizoen niet uitgeleend wordt. De 20-jarige keeper had hier zijn zinnen op gezet omdat hij meer wil spelen. Zo hoopt hij kans te maken om als derde doelman naar het WK in Brazilië te kunnen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.