Assaidi: nog geen akkoord

DINSDAG, 6 AUGUSTUS 2013, 10:14 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel er op verschillende sites berichten verschenen over een mogelijk akkoord tussen Anderlecht en Liverpool met betrekking tot de transfer van Oussama Assaidi, is er absoluut nog geen akkoord tussen de clubs.


Op het internet verschenen er de laatste dagen heel wat berichten die beweerden dat beide clubs een akkoord hadden bereikt. Anderlecht zou drie miljoen betalen, waarvan 1,5 miljoen nu en de rest in juni 2014. Hier is echter niets van waar, aldus de Franstalige krant La Dernière Heure.

Alles is gebaseerd op één enkele Engelstalige tweet van een zekere @stevebuckleylfc die zelfs zijn ware identiteit niet wil prijsgeven. Hierna is het bericht een eigen leven beginnen te leiden . "Oussama Assaidi is also close to a possible move to Anderlecht. It seems Anderlecht will pay €1.5 this summer and a further €1.5m next June.", klonk het op 4 augustus in de tweet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.