Molins op weg naar Malmö

DINSDAG, 6 AUGUSTUS 2013, 12:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Zweedse website Fotbollskanalen staat Guillermo Molins dichtbij een terugkeer naar Malmö. "Momenteel kan ik nog niets zeggen, maar bel me over enkele dagen nog eens", zo zegt hij in een reactie op het nieuws.


Molins ruilde twee jaar geleden Malmö voor Anderlecht, maar in zijn eerste oefenduel liep hij een zware knieblessure op. Sindsdien vond hij zijn beste vorm niet meer terug. Anderlecht wil Molins daarom van de hand doen. De Zweed wil graag terug naar zijn ex-club en ook sportief directeur Per Ågren van Malmö staat niet weigerachtig tegenover een transfer.

Nu zou het dossier dus in een stroomversnelling geraakt zijn. Over enkele dagen verwacht Molins meer te weten over zijn toekomst.

De coach van Malmö, Rikard Norling, ziet de (eventuele) komst van Molins alvast zitten. "Hij kent de club en heeft geen inwerkperiode nodig. Misschien heeft hij fysiek wel werk voor de boeg want hij heeft toch al enige tijd niet meer gespeeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.