Poll: Standard voornaamste titelconcurrent

DINSDAG, 6 AUGUSTUS 2013, 14:06 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

In onze webpoll vroegen we wie volgens jullie de voornaamste titelconcurrent van Anderlecht wordt dit seizoen. Standard kwam met 57% van de stemmen als winnaar uit de bus. Club Brugge volgde op ruime achterstand met 22%.


Racing Genk strandde met 10% op plek drie. AA Gent moest zich tevreden stellen met 4%. Opmerkelijk is dan weer dat jullie meer geloof hechten in de titelkansen van Lokeren (2%) dan in die van Zulte Waregem (1%). De turbulente seizoenstart van de West-Vlamingen en de sterke prestatie van Lokeren op de openingsspeeldag zijn daar wellicht niet vreemd aan.

In onze nieuwe webpoll stellen we jullie voor de moeilijke beslissing die ook John Van den Brom zondag zal moeten nemen: wie vormt er tegen AA Gent het centrale duo samen met Bram Nuytinck? Chancel Mbemba die twee sterke wedstrijden achter de rug heeft of de uit schorsing terugkerende Cheikhou Kouyaté?




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.